dinsdag 15 oktober 2013

Omelet met gerookte zalm en kruidenkaas

Koken doe ik naast het bakken ook heel graag. Jammer genoeg niet zo een heel culinaire gerechten, want mijn gezinsleden zijn nogal kieskeurig :-(
Maar ik probeer toch de simpele zaken te maken die voor ieder persoon gemakkelijk na te maken zijn en niet teveel tijd in beslag nemen
Vandaag op het menu: een omelet met gerookte zalm en kruidenkaas.
Heel simpel en heel lekker. Ideaal voor als je eens weinig tijd hebt
Serveren met een bruine boterham en een slaatje. Mmmm.... Ik eet het heel graag


Het recept is voor 2 personen:


3 eieren
Paar lepels kruidenkaas naar keuze
2 grote sneden gerookte zalm
Boter
Peper en zout
Scheutje room of melk

Laat de boter smelten in een goede anti-aanbakpan
Klop ondertussen de eitjes los met de kruiden en de room of melk
Draai het vuur op een matige warmte en doe er het eimengsel in
Laat op zacht vuurtje garen
Net voor de omelet gaar is kan je er de kruidenkaas en de reepjes gerookte zalm bij doen
Opdienen met een fris slaatje en een lekkere dikke bruine boterham
Hemels!!!

Zoals je ziet, heel simpel, maar wel heel lekker.
Je kan hierin oneindig variƫren. Met aardappelen, gerookte ham, gekookte ham, groentjes, kruiden, garnalen,...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten