Ingrediënten
Cake:
240 gr bloem
3 eieren
140 gr zachte boter
60 gr cacaopoeder
200 gr suiker
180 ml melk
2 el citroensap
Nest:
150 gr cornflakes
300 gr melkchocolade
Paaseitjes naar keuze
Geraspte witte chocolade
Bereiding
Cake:
Meng de melk met het citroensap en zet aan de kant
Klop de boter romig met de suiker
Doe er 1 voor 1 de eieren erbij
Doe er de bloem en cacaopoeder bij, meng goed
Doe er als laatste de melk bij
Doe deeg in een beboterde springvorm en bak gedurende +/-45’ op 180°
Draai de cake om op een rooster en laat volledig afkoelen
Nest:
Smelt de chocolade op een zacht vuurtje en meng goed met de cornflakes
Verdeel over de rad van de taart zodat je een opstaande rand krijgt
Zet taart beetje in koelkast zodat de cornflakes weer een beetje kunnen opstijven
Werk af met de paaseieren en de geraspte witte chocolade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten