Het was zondag weer een hoogdag voor een aantal hobbykoks/bakkers
Kookzender Njam werd 4 jaar en ook dit jaar mochten er weer een aantal fans en trouwe kijkers mee gaan vieren. Wij, de fans, mochten weer iets zoets of hartigs maken voor de chefs. Er waren ook dit jaar weer pareltjes bij! Niet te geloven dat er tussen deze 'alledaagse' hobbykoks/bakkers, mensen zijn die zo een finesse hebben dat het net uit een sterrenzaak komt. Ikzelf was weer serieus onder de indruk
Zowel onder de zoete als hartige gerechten waren het telkens pareltjes die de prijzen in de wacht mochten slepen. Zeer verdienstelijk!
Het concept was dit jaar net iets anders dan bij de eerste editie. Dit keer gingen niet alleen de fans aan de slag maar ook de chefs deden een workshop waar we dan konden aan deelnemen.
Ik had het geluk om aan de slag te gaan met de 'Master of chocolat' Dominique Persoone. Supercontent... Veel geleerd ook. Thanks Dominique voor de vele tips!! (En de lekkere chocolade :-) )
Nadien werden er nog wat bordjes onder elkaar uitgedeeld.
Na wat bijkletsen met de andere fans en nog een foto hier en daar zijn Kelly en ik heel tevreden naar huis gekeerd.
Dank u Njam voor deze schitterende namiddag! en hopelijk ben ik er volgend jaar terug bij voor het 5 jarig bestaan! :-)
Hieronder nog een aantal sfeerbeelden En de link van het Njam Youtube kanaal met het filmpje
https://www.youtube.com/watch?v=qskPpB7nS-o&feature=youtu.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten